लहसुन कैंसर जैसे घातक बीमारी में कितना उपयोगी है

लहसुन कैंसर जैसे घातक बीमारी में कितना उपयोगी है 

यदि आप कैंसर से बचना चाहते है तो जमकर लहसुन खायें। कैंसर से बचाव के लिए लहसुन रामबाण नुश्खा है। जो ब्यक्ति लगातार कच्चा या भोजन में लहसुन शामिल करते है उनको लहसुन नहीं खाने वाले के तुलना में पेट के कैंसर का आधा खतरा रहता है । 

लहसुन खाने वालों  मल मार्ग में होनेवाले कोलोरेक्टल कैंसर का खतरा भी दो तिहाई कम रहता है। लहसुन में पाया जाने वाला यैगिक एलियम जानवरों को कैंसर से बचाता है मनुष्यों में भी इसका समान प्रभाव होता है 

Sliced Vegetable and Cooked Food on White Ceramic Plate

How useful is garlic in a deadly disease like cancer
If you want to avoid cancer, eat garlic vigorously. Garlic panacea is the best way to prevent cancer. Those who continuously include raw or garlic in food are at half the risk of stomach cancer compared to those who do not eat garlic.

The risk of colorectal cancer in the stool passage is also reduced by two-thirds of those who eat garlic. The yagic allium found in garlic protects animals from cancer and has the same effect in humans.

पेट का कैंसर 

आँतों में स्थित बैक्टीरया अनेक  प्रकार के टोक्सिन पैदा  करते है।जिससे सामान्य कोशिका के जीन उत्तेजित होकर कैंसर कोशिका में परिवर्तित हो जाते हैं। एक ग्लास गर्म पानी में दो चमच लहसुन का रस मिलाकर एनिमा लगाकर आँतों को साफ करें। एनिमा कभी कभी 10 -15 दिनों में एक बार ही लगाएं। एक कप गर्म में दस बून्द लहसुन का रस मिलाकर नित्य पिलायें। लहसुन, हरे पत्तेवाली सब्जियां, फल और सूखे मेवे कैंसर को रोकने में कारगर है। लहसुन ट्यूमर की कोशिकाओं पर प्रभाव डालता है।ट्यूमर की वृद्धि को रोकता है। लहसुन में कैंसर कोशिकाओं को माररने की अद्भुत शक्ति है। कैंसर  के रोगी को कच्चा लहसुन खाना चाहिए

colon cancer

Bacteria located in the intestines produce many types of toxins, causing the genes of normal cells to be stimulated and converted into cancer cells. Clean the intestines by applying enema by mixing two tablespoons of garlic juice in a glass of warm water. Sometimes, enema should be applied only once in 10-15 days. Mix ten drops of garlic juice in a cup of warm water and drink it regularly. Garlic, green leafy vegetables, fruits and dry fruits are effective in preventing cancer. Garlic has effect on tumor cells. Inhibits tumor growth. Garlic has the amazing power to kill cancer cells. The cancer patient should eat raw garlic.



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Milan Tomic

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